U bent hier

Ondersteuners verdiepingstraining

Algemene indruk: 
0
Nog geen stemmen
Doel: 

De training heeft tot doel: 

1) verdieping aan te brengen in de vaardigheden van de ondersteuner (logger/ plotter);

2) specifiek inzicht te ontwikkelen in de interactie tussen de voorzitter van het crisisteam en de ondersteuner (logger/ plotter).

Beschrijving product: 

De training is interactief en wordt op maat gemaakt. Er wordt gewerkt met tekeningen, praatplaten en praktische opdrachten. NuBNO infographic© Op- en Afschalen tijdens crisissituaties staat centraal.

Het NuBNO veiligheidsbalansmodel loopt als een groene draad door het programma. Tijdens de dag worden verbondenheid met en bewustzijn van de ondersteuner (logger/ plotter) behandeld, geoefend en ervaren. Aan het eind van de dag weet je wat er goed gaat, wat je mist en wat je nodig hebt om je taak te kunnen vervullen.


Er is voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en veel te oefenen met jouw specifieke rol en verantwoordelijkheid in het crisisteam. De NuBNO infographic© Op- en Afschalen tijdens crisissituaties staat centraal en daarnaast wordt jouw interactie met de voorzitter en het crisisteam specifiek behandeld. Het oefenen met het thema Zie, Hoor, Ken en Help elkaar is een belangrijk onderdeel van de training waarbij luisteroefeningen kunnen bijdragen aan jouw ondersteuning van de voorzitter en het team. Dit geldt ook voor het handhaven van een goede toepassing van de vergaderhygiëne. Welke valkuilen kom je tegen en hoe ga je daarmee om? Praktisch materiaalgebruik wordt besproken; welke materialen zijn er, hoe gebruik je die en waarom?

 

Cursusduur: 2 dagdelen

Maximaal aantal deelnemers: 12

 

 

 

Aanbieder: 
Type: 
Opleiden
OTO Algemeen
Doelgroep (sector): 
Ziekenhuizen
Onderwijs
Zorg
Doelgroep (functionaris): 
Ondersteuner