U bent hier

Training Coördinator Gewonden Vervoer

Algemene indruk: 
0
Nog geen stemmen
Doel: 

De doelstelling van deze training is het leren van en kennismaken met de algemene werkwijze en de taken, rollen en verantwoordelijkheden van de CGV.

Beschrijving product: 

De trainingsdag start met een theoriedeel waarin de taken, rollen en bevoegdheden van de CGV worden besproken. Vervolgens gaan de deelnemers middels het computerprogramma ‘Delite Medical’ aan de slag met een realistisch en uitdagend scenario waarin de verschillende in het theoretisch deel besproken aspecten weer terug komen. De deelnemers oefenen om beurten de rol van de CGV. Wanneer zij niet de rol van CGV vervullen, spelen zij de rol van een andere functionaris die werkzaam is binnen de transportketen van de GHOR, zoals de (eerste) ambulanceverpleegkundige(n), de OvDG, de Loodspostfunctionaris, het ambulancestation en/ of de ACGV. De invulling van de verschillende rollen is afhankelijk van de in de regio gehanteerde werkwijze.

 

Tussen de trainingen door geven de trainers feedback, waarbij ook de relatie tot de theorie wordt aangegeven.

 

Belangrijke aspecten van de training zijn inzicht,  informatie en interactie, inzicht in het functioneren van de CGV, de informatiebehoefte en de communicatie.

Aanbieder: 
Contactpersoon: 
Type: 
Trainen
Doelgroep (sector): 
Meldkamer
Doelgroep (functionaris): 
Meldkamermedewerker

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
11 + 8 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.